İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk’e İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası yönetimi tarafından bölgedeki son gelişmeler hakkında bilgiler verildi.
İTSO Yönetim kurulu üyeleri tarafından kapıda karşılanan İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk’e bölgedeki ekonomik gelişmeler hakkında sine-vizyon destekli olarak detaylı bilgiler verildi. İskenderun OSB Başkanı Fatih Tosyalı’nın da katıldığı toplantıda son ekonomik gelişmeler ele alındı. Göreve geldiği günden bu yana İskenderun için özveri ile çalışan Kaymakam Recep Soytürk, şehrin en önemli sivil toplum kuruluşu olan İTSO’yu da ziyaret etti. Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, Hatay’ın ihracattaki durumu, Suriye’de yaşanan son gelişmeler, sınır ticareti, Demir-Çelik ve filtre sektörü, Liman ve lojistik konuları, Hassa Tünel projesi başta olmak üzere şehrin genel durumu hakkında Recep Soytürk’ü bilgilendirdi. İskenderun ekonomisinin gelişmesinde önemli bir yeri olan İTSO’nun çalışmalarından ötürü yönetim kurulu Başkanı ve üyelerine başarılar dileyen Kaymakam Recep Soytürk, ziyarette yaptığı konuşmasında; “Zaman zaman bir araya gelerek, İskenderun’un sorunları ve çözüm önerileri hakkında neler yapılması gerekiyorsa bu konularda fikir alış verişinde bulunabiliriz. İskenderun’a değer katacak her türlü proje için el birliği ile çalışabiliriz. Yeter ki memleketimize faydalı işler yapalım. Bölgemiz ve özellikle İskenderun coğrafi yapısı nedeniyle önemli bir konuma sahip, Demir-Çelik sektörü başta olmak üzere, Filtre, Liman ve Lojistik konuları bölge ekonomimiz için çok önem arz etmektedir. Ekonomideki bu gelişmeleri yakından takip etmek ve son gelişmeleri sizlerden almak için ziyaret edeyim dedim. Ziyaretten ötürü ve verdiğiniz bilgilerden dolayı İTSO Yönetimine teşekkür ediyorum” şeklinde değerlendirmelerde bulundu. İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk’ün ziyaretinde İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO Başkan yardımcıları Muhsin Yeter, Mahir Taner, İTSO Muhasip üye Necat Özkaya, İTSO yönetim kurulu üyeleri Bülent Seküçoğlu Gassan Kuran, M.Ali Bulut ve Okan Belli de yer aldılar.