İTSO Tarafından Yürütülen SODES Projesi Mülakatları Gerçekleştirildi

Anasayfa/İtso Haberler/Genel Haberler/İTSO Tarafından Yürütülen SODES Projesi Mülakatları Gerçekleştirildi

İTSO Tarafından Yürütülen SODES Projesi Mülakatları Gerçekleştirildi

SODES Projeleri kapsamında Desteklenmeye hak kazanan ve İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası tarafından yürütülen, “Marka Kent Hatay’da, Turizmde Eğitimden İstihdama” Projesi kapsamında açılacak olan mesleki kurslara katılacak kursiyer adayları ile mülakatlar gerçekleştirildi.

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Proje Koordinatörlüğü Toplantı salonunda gerçekleştirilen mülakata Aşçı yardımcılığı alanında başvuru yapan 62 kursiyer adayı katıldı. Mülakatlar İTSO Genel Sekreteri Figen GÜL DÖNMEZ ve Öğretim Görevlileri tarafından gerçekleştirildi. Mülakatlar sonrasında asil kursiyerlerin belirlenmesi ile mesleki kursların başlatılacağı bilgisi Proje Koordinatörlüğü tarafından verildi.

12/03/18|Genel Haberler|