İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası personellerine yönelik eğitimlere yoğun bir şekilde devam ediyor.

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası yönetimi, personellerine yönelik,  kurum içerisinde çeşitli kurslar düzenleyerek, personellerine eğitim desteği de veriyor.  İTSO’da görev yapan personellerin gerek üyelere gerekse kurum içerisinde daha verimli çalışabilme, işlerine daha iyi motive olma, iş yerinde yüksek performans sergilemeleri amacıyla konusunda uzman ekipler tarafından eğitimler veriliyor.

İTSO’da düzenlenen eğitim seminerine eğitmen Dr.Suat Yiğit Katıldı.  İTSO Personeline ‘Kendinle Barış, Hayatla Barış ve kendi farkına varma’  eğitimi oldukça verimli geçti.  Dr.Suat Yiğit, bu tür eğitimlerin personeli olumlu yönde etkilediğini ve performansını arttırdığına vurgu yaptı.

Düzenlenen eğitim seminerine İTSO Genel sekreteri Figen Gül Dönmez ve İTSO Personelleri katıldı.