İTSO ile Milli Eğitim iş birliğiyle eğitimler düzenlenecek

Anasayfa/İtso Haberler/Genel Haberler/İTSO ile Milli Eğitim iş birliğiyle eğitimler düzenlenecek

İTSO ile Milli Eğitim iş birliğiyle eğitimler düzenlenecek

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Genel sekreteri Figen Gül Dönmez ve SODES projesini yürüten Dilek Yalçın İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Tuğrul’a nezaket ziyaretinde bulundular. Karşılıklı sohbet ortamında geçen ziyarette, SODES projeleri ve önümüzdeki dönemde İTSO İle İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle açılacak olan kurslarla ilgili görüşmeler yapıldı. Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren İskenderun İlçe Milli Eğitim müdürü Mehmet Tuğrul, İTSO’nun her zaman eğitimlere destek verdiğine vurgu yaparak; “Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve İTSO işbirliğiyle düzenlenecek olan eğitimler halkımız için önemli fırsatlar olabilir. Vatandaşlarımızın Bu imkanlardan faydalanmalarını temenni ediyoruz” dedi.
Haber Tarihi : 05.03.2018

05/03/18|Genel Haberler|