İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası ile EDM Bilişim Firması iş birliğiyle düzenlenen  ‘E-Dönüşümde yeni Mükellefiyetler ve Uygulama Esasları’ konulu eğitim semineri yoğun ilgi gördü.

İTSO Halil Şahin Meclis Salonunda gerçekleştirilen toplantının açılış konuşmasını yapan İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Merih Hasan Yıldırım, “Bizim olmazsa olmazlarımızın başlangıcı eğitim. Eğitim olmadan biz mesleğimizi icra edemeyiz. Bu E-Dönüşüm uygulamasında özellikle çok fazla konuda bilgiye ihtiyacımız var. Mevzuatımız her gün değişiyor. Bu mevzuatları takip etmek kolay olmuyor. Bu mevzuatları yakından takip edebilmek için eğitimlerin de önemli olduğu kanısındayım” dedi.

Yoğun katılımla gerçekleştirilen seminere konuşmacı olarak Gelir İdaresi müdürü Engin Uysal, Gelir İdaresi Grup Başkanı Abdullah Kiraz, SGK Daire Başkanı  Cevdet Gökhan Yamankale, SGK Şube müdürü Murat Altın, SGK İskenderun  Şube müdürü Bilal Er, EDM Bilişim İcra Kurulu Başkanı Özcan Ermiş, İTSO Meclis üyeleri,  İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Merih Hasan Yıldırım, SGK Kurum Bilişim Uzmanı Emre Kendircioğlu, Mali Müşavirler  ve Ticaret erbapları katıldılar.

Seminerde katılımcılara sine vizyon destekli olarak E-Dönüşümde yeni Mükellefiyetler ve Uygulama Esasları’ konularında son çıkan kanunlar ve bu kanunlara göre Mali Müşavirlerin izleyecekleri yollar anlatıldı.