İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ve TOBB Kadın Girişimciler Hatay İl İcra Komite  Kurulu Başkanı Yeşim Ugutmen, Hatay İl Milli eğitim müdürü  Kemal Karahan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Geçtiğimiz günlerde asaleten göreve atanan ve Hatay İl Milli Eğitim Müdürü olarak çalışmalarına başlayan Karahan’ı makamında ziyaret eden İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ve TOBB Kadın Girişimciler Hatay İl İcra Komite Kurulu Başkanı Yeşim Ugutmen, hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Karşılıklı sohbet ortamında geçen ziyarette İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, Hatay İl Milli Eğitim Müdürü Karahan’a yeni görevinde başarılar dilediler. TOBB Kadın Girişimciler Hatay İl İcra Komite Kurulu Başkanı Yeşim Ugutmen de ziyarette projelerinden bahsetti.