İKEM Koleji’ne ERASMUS+ Projesi kapsamında Avrupa’nın çeşitli ülkelerinde gelen öğretmen ve yöneticiler gezi programı kapsamında İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasını da ziyaret ettiler. ARASMUS+ THİNKİNG (Düşünce) Coding projesi kapsamında Slovenya, İtalya, Mekadonya ve Romanya’dan gelen 12 kişilik öğretmen yönetici ve bir de öğrenci grubu İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret ederek, şehrin genel durumu hakkında bilgiler aldılar. İTSO Meclis Başkanı Servet Ugutmen de ziyaretçilere hoş geldiniz diyerek, iyi dileklerini iletti. İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, ziyarette yaptığı konuşmasında; İskenderun’un sanayi ve liman şehri olduğunu belirterek; “İskenderun bölgesinde yıllık 2 milyar dolarlık ihracat yapılmaktadır. Bölgemizde Demir-Çelik, Filtre, Liman taşımacılığı ve Nakliye sektörleri önemli yer tutmaktadır. Ortadoğu’ya yakın olduğumuz için sınır ticareti de yapılmaktadır. Odamızda 6 bine yakın üyemiz bulunmaktadır. Bizler yönetim olarak bölge ekonomisine katkı sağlamak ve şehrimizin ekonomik sorunları ile ilgilenmek için burada görev yapıyoruz. Bu gün odamızı ziyaret ettiğiniz için sizlere teşekkür ediyoruz. Sizlerin mutlu olmalarını istiyoruz. Bizler burada sizlere en iyi şekilde ev sahibi olmak ve sizleri ağırlamaktan dolayı onur duyuyoruz” dedi.
İKEM Koleji’ne ERASMUS+ Projesi kapsamında Avrupa’nın çeşitli ülkelerinde gelen öğretmen ve yöneticiler gezi programı kapsamında İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasının Meclis Salonunu ve teras katını da gezdiler. İskenderun Manzarasına hayran kalan misafirler teras katında bol bol fotoğraf çektiler. Avrupa’nın çeşitli ülkelerinden gelen eğitimcilerin 4 gün süre ile Hatay’ın tarihi ve turistik mekanlarını da gezecekleri bildirildi.