Hayırsever İşadamı ve Eğitimci Nuri Üysen’den İTSO’ya hayırlı olsun ziyareti

Anasayfa/İtso Haberler/Genel Haberler/Hayırsever İşadamı ve Eğitimci Nuri Üysen’den İTSO’ya hayırlı olsun ziyareti

Hayırsever İşadamı ve Eğitimci Nuri Üysen’den İTSO’ya hayırlı olsun ziyareti

Hayırsever İşadamı ve  Eğitimci Nuri Üysen İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz’ı ziyaret ederek, yeni Meclis ve yönetimine tebrik etti.

İşadamı Nuri Üysen ile birlikte Yükseliş Koleji müdürü Aykut Davut Öktem’de İTSO Başkanı Yılmaz’ın ziyarette hazır bulundular.

Karşılıklı sohbet ortamında geçen ziyarette İskenderun ve bölge ekonomisi ile gündemdeki konular hakkında karşılıklı fikir alış verişinde bulunuldu.

Hayırsever İşadamı ve  Eğitimci Nuri Üysen; “İskenderun ekonomisine yön veren ve bölgede lokomotif görevi gören İTSO’nun yeni dönemde yeni yönetim ve Meclisi ile birlikte önemli projelere imza atacaklarına inayoruz. Bu bağlamda İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ve yönetimine hayırlı olsun diyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz” dedi.

Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ise; “İTSO olarak hedeflediğimiz bir çok projeler var. Bu projelerin hayata geçirilmesi için el birliği ile çalışacağız. İyi dilek ve temennileriniz bizlerin çalışma azmini de güçlendirmektedir” şeklinde değerlendirmelerde bulundu.

04/05/18|Genel Haberler|