İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasında düzenlenen KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik kurslarına katılarak sertifika alan Sibel Sevinç tarafından işletilmeye başlanan Arya Yapı Dekorasyonun açılışı gerçekleştirildi. Mustafa Kemal Mahallesinde Uydukent Sitesinde Arya Yapı Dekorasyonunun açılışını İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz yaptı. Girişimci Sibel Sevinç’e hayırlı işler dileyen İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz açılışta yaptığı konuşmasında; “Girişimcilik kurslarına katılarak sertifika alan ve iş yerinin açılması önemli. Yaşanan bu sıkıntılı dönemde iş yeri açmak ve istihdam oluşturmak için çaba sarf eden girişimcilerimize her zaman destek oluyoruz. İnşaat sektörüne yönelik faaliyette bulunan Arya Yapı Dekorasyonun işletmecisi Sibel Sevinç hanımefendiye hayırlı işler diliyorum. İTSO olarak iş yeri açan ve faaliyetlerini sürdüren esnaflarımızı zaman zaman ziyaret ederek, hayırlı işler temennisinde de bulunuyoruz. Bu gün de buradayız ve iş yeri açan Arya Yapı Dekorasyon işletmecilerine tekrar hayırlı olsun diyoruz” dedi. Yapılan konuşmaların ardından İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, Arya Dekorasyon işletmecisi Sibel Sevinç ile birlikte iş yerinin açılış kurdelesini birlikte kesti. Yoğun katılımla gerçekleştirilen açılışta İTSO’ya, girişimcilere sağladığı desteklerden dolayı teşekkür eden Sibel Sevinç; “Uzun süredir kendi iş yerimi açmanın hayalini kuruyordum. Sağ olsun Ticaret ve Sanayi Odamız bizleri bilgilendirdi, yönlendirdi ve İTSO’da KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik kurslarına katıldım. Sertifikamı aldım ve zaten bu işte uzun yıllardır çalışıyorum ve deneyimim de var. Bu gün burada kendi iş yerimi açmanın mutluluğunu yaşıyorum. Açılışımıza gelen başta İTSO Başkanımız Levent Hakkı Yılmaz olmak üzere herkese teşekkür ediyorum” dedi.