Ar-Ge ve İnovasyon Projeleri Geliştirme Eğitimi HK.

Anasayfa/Duyurular/Ar-Ge ve İnovasyon Projeleri Geliştirme Eğitimi HK.

Ar-Ge ve İnovasyon Projeleri Geliştirme Eğitimi HK.

Ar-Ge ve İnovasyon Projeleri Geliştirme Eğitimi ile ilgili duyuru metni mailde bulunmaktadır.

İlgili firmalarımızın bilgisine rica olunur.

Saygılarımla,

Levent Hakkı YILMAZ

Ek: 1 Sayfa Yazı

Odamız ve İskenderun Teknik Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi (İSTE-TTO) işbirliği ile 3-4 Temmuz 2018 tarihlerinde odamız 2.kat Mehmet BİNBAY toplantı salonunda “Ar-Ge Mühendisleri için Ar-Ge ve İnovasyon Projeleri Geliştirme Eğitimi” düzenlenecektir. İlgili eğitim ücretli olup, kişi başı eğitim bedeli 150 Tl. dir. Katılmak isteyen üyelerimizin Proje Koordinatörü Dilek YALÇIN (614 52 25-137) ile iletişime geçmeleri gerekmektedir.

27/06/18|Duyurular|