15 Temmuz Demokrasi ve Birlik Günü Mesajı

Anasayfa/İtso Haberler/Genel Haberler/15 Temmuz Demokrasi ve Birlik Günü Mesajı

15 Temmuz Demokrasi ve Birlik Günü Mesajı

Degerli üyelerimiz, hepimizin bildiği üzere 15 Temmuz 2016 tarihinde ülkemizin bütünlüğünü hedef alan hain bir darbe girişimi yaşandı. Aradan 2 yıl geçmiş olmasına rağmen, milletimizin hür iradesine ve demokrasi kültürümüze yapılan bu alçakça müdahaleyi unutmadık, asla unutmayacağız. Hain teröristler bilmelidir ki; Türkiye, birlik ve beraberlik içerisinde, demokratik ilkeler ışığında ve hukukun üstünlüğünü esas alarak sosyal, kültürel ve ekonomik açıdan büyümeye ve ilerlemeye devam edecektir. Ülkemizin aydınlık geleceği uğruna 15 temmuz günü kahramanca savaşan ve yaşamını yitiren demokrasi şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine ve milletimize baş sağlığı diliyorum. Gazilerimizi saygıyla ve minnetle anıyorum. Ülkemizin ve milletimizin böylesine alçakça saldırılarla bir kez daha karşı karşıya kalmamasını yürekten diliyorum.
Saygılarımla
Levent Hakkı YILMAZ