Değerli Girişimciler ve Girişimci Adayları,

Ekonomik kalkınma ve istihdam sorunlarının çözümünün temel faktörü olan girişimciliğin desteklenmesi, yaygınlaştırılması ve başarılı işletmelerin kurulmasını sağlamak amacıyla; KOSGEB Başkanlığı tarafından, işletmesini yeni açan girişimcilere Girişimcilik Destek Programı kapsamında Yeni Girişimci desteği verilmektedir. Destek kapsamında girişimcilere 50.000,00 TL geri ödemesiz 100.000,00 TL geri ödemeli olmak üzere toplamda 150.000,00 TL’ye kadar destek sağlanmaktadır. Yeni Girişimci Desteğinden;  bu program kapsamında KOSGEB Müdürlükleri tarafından düzenlenen Uygulamalı Girişimcilik Eğitimini tamamlayan ve işletmesini kuran girişimciler yararlanabilmektedir. Destek için başvuru yapmak isteyen girişimcilerin ise,  Yeni Girişimci Desteği İş Planı formunu hazırlamaları gerekmektedir. Bu sebeple kendi İş planını yazmak isteyen tüm girişimciler ve girişimci adayları için, KOSGEB Hatay İl Müdürlüğü ve İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğinde,  07.03.2018 Tarihinde saat 10.00 da İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasında KOBİ Uzmanı Yusuf Ziya GÖVCE tarafından “ İş Planı Yazma Eğitimi” verilecektir. Eğitime katılacak olan kişilerin 530 174 90 30 numaralı telefonu arayarak isimlerini yazdırmaları rica olunur.